Informácie pre Vás

  • All
  • Informácie
  • Novinky

Vodná kremácia – Akvamácia

Kremácia vodou je tiež známa ako alkalická hydrolýza. Tento proces je alternatíva k tradičnejším možnostiam pohrebu a klasickej kremácie. Akvamáciu vytvoril Amos Herbert Hobson v roku 1888 ako metódu spracovania tiel zvierat, no v súčasnosti si získava na popularite v priemysle pohrebných ústavov. Proces akvamácie je založený na alkalickej hydrolýze.

Aké kvety na pohreb?

Jednoduchá otázka na ktorú Vám odpovedia v každom dobrom kvetinárstve. Smútočné kytice určené na pohreb majú byť decentné. Zo živých kvetov a vždy v párnom počte.

Čo všetko treba vybaviť pri úmrtí

Smrťou administratíva nekončí. Je dôležité to oznámiť úradom a poisťovniam. Viete že máte nárok aj na finančný príspevok?

Parte online je bezplatná služba pre všetkých

Parte online je jednoduché a bezplatné. Bez problémov ho zvládne takmer každý. Keď nie – poradíme.

Finančné príspevky pre pozostalých

Žiadne peniaze nedokážu nahradiť stratu blízkeho človeka. A už vôbec nie tie slovenské príspevky ? Ale nárok máte a môžete ho využiť.

Ako na dobré parte?

Spraviť parte je jednoduché. Ale nie vždy sa to podarí na prvý krát. S týmto návodom to bude jednoduchšie.

Nové trendy v pohrebníctve

Spôsob, akým smútime, sa líši od kultúry ku kultúre a od človeka k človeku. Strata milovaného človeka je niečo, na čo sa človek nemôže pripraviť a v mnohých prípadoch to ani neočakáva, keď sa to stane. Netreba dodávať, že je to ťažká skúsenosť a príprava pohrebu alebo spomienkovej slávnosti môže

Parte online

Parte online je jednoduchý nástroj. Umožní Vám vytvoriť rýchlo profesionálne parte.

Úprimná sústrasť – ako na to a ako nie

Hlavne si pamätajte, že úprimná sústrasť sa nikdy neželá ani nepraje. Úprimnú sústrasť správne vyslovujeme alebo vyjadrujeme.